Financieel

Uitgifte van nieuwe obligatie van € 500 miljoen

De Volksbank heeft met succes een 10-jarige door hypotheken gedekte obligatie geplaatst voor € 500 miljoen onder het € 15 miljard Covered Bond-programma. De transactie volgde op een roadshow van 2 dagen met investeerders uit Nederland en Duitsland.

Duurzaamheid

Huizenbezitters positief tegenover verduurzamen woning

De Volksbank presenteert uitkomsten onderzoek duurzaam wonen

Manifest

Nieuwjaarsboodschap ‘klanten baas over eigen geld en gegevens’

"Zelf de baas zijn over je geld. Zelf de touwtjes in handen hebben. Alle onderdelen van de Volksbank hebben gezamenlijk een missie te vervullen in onze maatschappij om te bankieren met de menselijke maat."

Duurzaamheid

De elektrische leaseauto is in opmars

De Volksbank streeft naar een klimaatneutrale balans in 2030. Daarom gaan we steeds duurzamer rijden. Vorig jaar was het aantal elektrische auto's 11 keer zoveel als in 2016. En voor 2018 verwacht Arno Veenman een verdubbeling daarvan. Arno is initiatiefnemer van een volledig elektrisch leasebeleid binnen de Volksbank.

Duurzaamheid

ASN Bank: klimaatpositief in 2030

Als eerste bank ter wereld doelstelling aangepast naar klimaatpositief

Werken bij de Volksbank

Nieuwe cao 2018-2020

Een meerderheid van de leden van vakbonden De Unie en CNV Vakmensen heeft voor het eindbod van de Volksbank gestemd. De leden van FNV Finance stemden in meerderheid tegen. De nieuwe cao wordt daarom afgesloten met De Unie en CNV Vakmensen.