Naar inhoud
De Volksbank logo de volksbank
Verantwoord bankieren hero 1

Maatschappelijke impact

Beter voor elkaar

Bankieren gaat over meer dan geld alleen. Het is een manier om van waarde te zijn. Niet alleen voor de eigen organisatie en medewerkers, onze eigen klanten of onze aandeelhouder, maar voor de hele maatschappij. Dat doen we vanuit de gezamenlijke kracht van onze vier bankmerken: SNS, ASN Bank, Regiobank en BLG Wonen. Samen brengen we vanuit onze belofte ‘beter voor elkaar’ heel Nederland verder. We heten niet voor niets de Volksbank.

Brede maatschappelijke impact

We willen een zo breed mogelijke bijdrage aan de maatschappij leveren. Dat doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door de klanten van onze bankmerken te trainen om cyberweerbaar te worden. Door ons hard te maken voor vrijwilligerswerk, in samenwerking met NLvoorelkaar. Of door ons in te zetten voor de financiële gezondheid van onze klanten. Maar we doen meer.

NL voor Elkaar

Zo maken we impact

Lees alles over onze visie op duurzaamheid

Plant

Mensen maken maatschappelijke impact

Bij de Volksbank draait het niet alleen om geld, maar ook om een beter Nederland. Daarom zetten onze medewerkers zich in om klanten te helpen met hun geldzaken. Zeker als het even tegenzit. Zo maken we samen met onze merken SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen maatschappelijke impact en brengen we vanuit onze belofte 'beter voor elkaar' heel Nederland verder.

Een baan met The Boost

Eveline deed mee als coach met The Boost: "Ik vind het heel mooi om anderen te kunnen helpen."

The boost thumb 16x9

Bijzonder klantbezoek van Bijzonder Beheer

'Hoe gaat het met je?" Met deze vraag brak Desmond Geurtsen het ijs toen hij bij een klant met een betalingsachterstand voor de deur stond.

500 desmondgeurtsenvideo 10000

Meer dan een bankrekening

Monique hielp Henry uit Gambia aan een rekening. Hoe zoiets kleins zo'n grote impact kan hebben, vertellen ze samen.

Still1 monique

Deel dit artikel