De Volksbank logo de volksbank

Volksbank laat zich zien als bank voor klein-zakelijke ondernemers

De Volksbank is er ook voor klein-zakelijke ondernemers. Dat was de boodschap tijdens Limburg Leads op woensdag 21 en donderdag 22 oktober tijdens Limburg Leads; hét Euregionaal platform voor bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen. De beurs is bedoeld om voortdurende ontwikkeling, vooruitgang en duurzame groei in de zogenoemde Euregio te stimuleren.

500 limburg leads ondernemers logo 10000

Het was de eerste beurs waar deelnemers weer fysiek aanwezig konden zijn sinds de uitbraak van de coronapandemie. Het bomvolle programma richtte zich op de thema’s circulariteit & duurzaamheid, digitalisering, talent en mobiliteit. Onderwerpen die ook binnen de Volksbank hoog op onze agenda staan. En waarover ook wij graag onze kennis en ervaring met bedrijven en organisaties delen. Dit deden we met een eigen plek op de beursvloer, een speciaal event en met talks van onder andere CEO Martijn Gribnau en SNS directeur Ronald Pieters.


Volksbank voor klein-zakelijke ondernemers

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de MKB-ers zich via de bank oriënteert op financieringsmogelijkheden. Het liefst samen met een persoonlijk adviseur. Daarnaast zoeken klein-zakelijke ondernemers naar eenvoud, gemak en snelheid. Onze merken beschikken samen over een flink aantal lokale vestigingen waar we juist dat persoonlijke contact in stand willen houden. Waar kleine ondernemers terechtkunnen voor eenvoudige, transparante producten die je snel online kunt afsluiten, tegen een eerlijke prijs. Nu grootbanken hun dienstverlening voor deze doelgroep steeds verder versoberen, willen wij hen juist de hand reiken.

Wij bieden ondernemers niet alleen producten van onszelf, maar in toenemende mate ook van partners waarvan de dienstverlening voor kleine bedrijven en ZZP’ers van extra waarde is.

Deel dit artikel

Actueel