Naar inhoud
De Volksbank logo de volksbank

Nieuwe huisvesting voor kantoorlocaties van de Volksbank in Utrecht en Den Bosch

De kantoren van de Volksbank in Utrecht en Den Bosch verhuizen op termijn naar nieuwe locaties. De ongeveer 2.000 medewerkers van het hoofdkantoor in Utrecht verhuizen eind 2026 van de huidige locatie, Croeselaan 1, naar het ernaast gelegen pand aan de Croeselaan 15. De ongeveer 450 medewerkers van het kantoor in Den Bosch verhuizen medio 2025 van Pettelaarpark 120 naar het pand ‘Belvédère I’, aan de Magistratenlaan 2-22 in Den Bosch.

500 eurekanewsroom 10000

De huidige kantoren in Den Bosch en Utrecht sluiten niet meer goed genoeg aan bij de hybride manier van samenwerken van de Volksbank. Bovendien voldoen deze panden niet helemaal aan onze duurzaamheidsvereisten en lopen de huurcontracten voor beide locaties af. Een logisch moment om de huisvesting tegen het licht te houden.

De nieuwe panden in Den Bosch en Utrecht voldoen geheel aan onze wensen en voorwaarden. Op beide locaties biedt de Volksbank medewerkers een eigentijdse en inspirerende werkomgeving, zodat alle collega’s zich straks thuis voelen op hun nieuwe werkplek.

Het gebouw aan de Croeselaan 15 in Utrecht wordt de komende twee jaar volledig verbouwd en uitgebreid en is daarna ‘BREEAM Excellent’ gecertificeerd, waarmee het voldoet aan de duurzaamheidscriteria voor vastgoed volgens het Klimaatakkoord van Parijs. Het pand Belvédère I in Den Bosch heeft het energielabel A++. Bovendien liggen beide kantoren op centrale locaties - middenin de stad - die uitstekend bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.

De komende periode krijgen de verhuisplannen concreter vorm en betrekken we medewerkers bij de vervolgstappen.

NB. Bovenstaande afbeelding van de nieuwe locatie in Utrecht is een artist impression

Deel dit artikel

Actueel