Naar inhoud
De Volksbank logo de volksbank

Terugblik op 2021: bekijk ons jaaroverzicht

500 jaarverslag beeld newsroom def 10000

Een sterke relatie met onze klanten en het maken van maatschappelijke impact. Dat zijn de twee pijlers van onze strategie voor 2021-2025: ‘Beter voor elkaar – van belofte naar !mpact’. Die strategie introduceerden we op 12 februari van het afgelopen jaar en zie je duidelijk terug in het jaaroverzicht 2021 dat we vandaag publiceren.

We kijken terug op een veelbewogen jaar, dat opnieuw werd gekenmerkt door de coronapandemie. Toch bleven we ons ook afgelopen jaar keihard inzetten voor sterke relaties met onze klanten. En voor een beter klimaat, betaalbaar wonen, een leefbare buurt en financiële zekerheid. De video laat in vogelvlucht zien wat we het afgelopen jaar hebben gedaan om impact te maken.

Ben je benieuwd wat we in 2021 met onze vier bankmerken nog meer hebben bereikt voor onze klanten, de maatschappij, onze medewerkers en de aandeelhouder? Bekijk dan het Geïntegreerd Jaaroverzicht 2021. Daarin vind je de inhoudelijke kern van het jaarverslag.

Heb je behoefte aan meer informatie en verdieping? Vanuit het Jaaroverzicht klik je eenvoudig door naar verschillende onderliggende rapportages. Die hebben we ook voor je op een rijtje gezet, je vind ze op deze pagina.

Deel dit artikel

Actueel