De Volksbank logo de volksbank

RegioBank opnieuw klantvriendelijkste bank van Nederland, SNS en ASN Bank in top 5

RegioBank is volgens consumenten opnieuw de klantvriendelijkste bank van Nederland. Dit blijkt uit de jaarlijkse ranglijst van een groot onafhankelijk onderzoek door MarketResponse. Ook vorig jaar scoorde RegioBank het hoogst in deze branche. ASN Bank en SNS - beide ook onderdeel van de Volksbank - staan in de top 5.

500 regiobank klantvriendelijkste bank 99027

Martijn Gribnau, directievoorzitter van de Volksbank, ziet het aanvoeren van de ranglijst als een mooie bevestiging van onze strategie:

“Met drie van onze merken in de top 5 laten we zien dat we op de goede weg zijn met het structureel verder versterken van de relatie met klanten - een belangrijke hoofdpijler van de nieuwe strategie. We geven groeiprioriteit aan onze sterke, onderscheidende merken. Heel fijn dat dit door klanten op deze manier wordt herkend en ook gewaardeerd.”

Klanten beoordelen RegioBank gemiddeld met een 8-. Ze prijzen het lokale, huiselijke karakter. RegioBank won de titel klantvriendelijkste bank van Nederland ook in 2017, 2019 en 2020. In de overall ranking van klantvriendelijkste bedrijf van Nederland eindigde RegioBank op plek 41 en ASN Bank op plek 53.

Onafhankelijke publieksprijs

Voor de titel klantvriendelijkste bedrijf van Nederland kunnen organisaties zich niet aanmelden of klanten laten stemmen; ieder groot, landelijk bedrijf in Nederland doet automatisch mee. De winnaar wordt bepaald op basis van onafhankelijk continu online onderzoek onder Nederlandse consumenten dat al sinds 2007 wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau MarketResponse. Alle scores van de in totaal 181 bedrijven verdeeld over negen branches zijn te vinden op klantvriendelijkstebedrijf.nl.

Deel dit artikel

Actueel