Naar inhoud
De Volksbank logo de volksbank

Nieuw vanaf 1 juli: Basis Bankieren voor klanten van SNS en RegioBank

Per 1 juli introduceert de Volksbank Basis Bankieren voor klanten van SNS en RegioBank. We bundelen dagelijkse bankzaken - betalen, sparen en onze persoonlijke dienstverlening - in een nieuw pakket. Klanten betalen daarvoor een vast tarief per maand: bij SNS is dat € 2,55 (SNS Basis) en bij RegioBank € 2,75.

500 kapitaaluitkering kantoor utrecht website 10000

De introductie van Basis Bankieren past goed bij onze bank. Het aanbieden van het pakket sluit aan bij onze strategie 2021-2025 ‘van belofte naar impact’. We willen met onze merken dicht bij klanten staan en een betekenisvolle klantrelatie met hen opbouwen. Om dat goed te doen en echt inzicht, overzicht en vooruitzicht in geldzaken kunnen bieden, is het hebben van een combinatie van een betaal- en spaarrekening die je dagelijks gebruikt een goede stap.

Zo helpen we klanten om hun dagelijkse bankzaken goed te organiseren en voorbereid te zijn op grote (financiële) veranderingen in hun leven. Daar kunnen wij hen bij uitstek persoonlijk en dichtbij in ondersteunen. Bijvoorbeeld met de persoonlijke adviseurs in onze SNS Winkels of via een RegioBank kantoor in de buurt.

Ook ASN Bank gaat haar tarifering aanpassen. De vorm en timing worden nader bepaald. De klanten worden als eerste geïnformeerd.

Klanten kiezen zelf​
Er geldt voor bestaande klanten geen verplichting om te sparen én te betalen, klanten kiezen zelf waar ze binnen het pakket gebruik van maken: een betaal- én spaarrekening of alleen een betaal- of spaarrekening. Er geldt een vast tarief per maand voor Basis Bankieren. Dat tarief is gelijk aan de maandelijkse kosten die gelden voor een betaalrekening.

Deel dit artikel

Actueel