Naar inhoud
De Volksbank logo de volksbank

Mirjam Verhoeven nieuwe COO van de Volksbank

Mirjam Verhoeven treedt per 9 mei 2019 toe tot de statutaire directie van de Volksbank N.V. (hierna de directie) in de functie van Chief Operating Officer (COO). De raad van commissarissen maakte haar voorgenomen benoeming eind vorig jaar bekend. De aandeelhouder, toezichthouders en de Ondernemingsraad hebben haar benoeming goedgekeurd. Mirjam volgt Alexander Baas op. Hij trad per 1 januari 2019 terug uit de directie om zich volledig te richten op de functie van directeur Klant, Betalen en Sparen bij de bank.

500 mirjam verhoeven de volksbank 81544

Mirjam Verhoeven (1967) werkt al sinds 2002 bij de Volksbank en haar rechtsvoorgangers in diverse functies. In haar vorige functie als Chief Information Officer en directeur Innovatie was zij onder meer verantwoordelijk voor IT & Change, het IT- beleid en het vormgeven van de strategie van de Volksbank op het gebied van innovatie. In haar nieuwe functie wordt zij verantwoordelijk voor onder meer de service centers, IT & Change en het facilitair bedrijf.

Met de benoeming van Mirjam Verhoeven bestaat de directie van de Volksbank uit: Maurice Oostendorp (CEO), Annemiek van Melick (CFO), Jeroen Dijst (CRO), Mirjam Verhoeven (COO) en Marinka van der Meer (CCO).

Deel dit artikel

Actueel