Naar inhoud
De Volksbank logo de volksbank

Kosteloos overboeken naar Marokko en donatie Giro6868

Vele duizenden mensen zijn getroffen door de aardbeving in Marokko. We willen het voor onze klanten in Nederland makkelijker maken om geld over te maken naar dierbaren in de getroffen gebieden. Daarom zullen we vanaf 8 september (de datum van de aardbeving) de transactiekosten van particuliere betaalrekeningen naar Marokko achteraf compenseren. Zo wordt geld overboeken naar Marokko kosteloos voor klanten van onze merken SNS, ASN Bank en RegioBank. De transactiekosten van elke particuliere overboeking naar Marokko doneren we daarnaast aan Giro6868.

500 microsoftteams image10 10000

Het kosteloos overboeken en doneren doen we gedurende drie maanden. Zo steunen we iedereen in Nederland die familie of vrienden in nood direct wil helpen. Onze donaties zorgen er daarnaast ook voor dat slachtoffers de hulp krijgen die ze nu zo hard nodig hebben. Via de websites van SNS, ASN Bank, RegioBank informeren we klanten over hoe het kosteloos overboeken werkt.


Veelgestelde vragen

Hoe werkt het?
Als je geld overmaakt naar Marokko vanaf een particuliere betaalrekening betaal je transactiekosten. Wij compenseren die transactiekosten. Eerst betaal je de kosten zelf. SNS, ASN Bank of RegioBank stort de kosten binnen 5 werkdagen aan je terug. Daarnaast maakt jouw bank hetzelfde bedrag van de transactiekosten over naar Giro6868. Zo doneer je meteen aan Giro6868 met je overboeking, zonder dat je daar meer geld aan kwijt bent.

Vanaf wanneer geldt dit?
Met terugwerkende kracht vanaf 8 september 2023 voor alle particuliere overboekingen naar Marokko.

Hoe hoog zijn de transactiekosten?
Het gaat om minimaal € 15 tot een maximum van € 165 per transactie.

Wat doneren jullie?
We geven de waarde van de transactiekosten voor een particuliere overboeking naar Marokko terug aan onze klant. En we doneren datzelfde bedrag van de transactiekosten aan Giro6868.

Aan wie doneren jullie?
Alle donaties gaan naar Giro6868 zodat we de in Marokko samenwerkende hulporganisaties kunnen helpen met financiële steun.

Hoe lang loopt de compensatie?
Drie maanden of tot we met de drie bankmerken; ASN Bank, SNS Bank en RegioBank, in totaal € 50.000 hebben gedoneerd.

Deel dit artikel

Actueel