De Volksbank logo de volksbank

De Volksbank trotse partner van NLvoorelkaar

Bij de Volksbank draait het niet alleen om geld maar ook om een beter Nederland. Samen maken we ons daarom sterk voor vrijwilligerswerk. Dat doen we samen met NLvoorelkaar, het grootste vrijwilligersplatform van Nederland waar vraag en aanbod van hulp samenkomt.

500 nlvoorelkaar 10000

De Volksbank heeft 3500 collega’s die betrokken zijn bij de maatschappij. Veel collega’s doen al vrijwilligerswerk maar er is ook een deel dat wel iets wil doen, maar niet weet waar hulp nodig is. Daarom is de Volksbank sinds maart 2021 partner geworden van NLvoorelkaar. Het platform heeft ruim 4500 hulpvragen, waardoor er altijd wel iets te vinden is wat bij iemand past.

Jeroen Dijst, Chief Risk Officer bij de Volksbank: “Een uurtje van je tijd kan al een wereld van verschil zijn voor een ander. Ik ben er trots op om ambassadeur te zijn van onze samenwerking met NLvoorelkaar, want hoe kan de Volksbank onze belofte 'beter voor elkaar' nog beter in de praktijk brengen dan door anderen een helpende hand te bieden?”

NLvoorelkaar is het grootste vrijwilligersplatform van Nederland waar vraag en aanbod van hulp samenkomt. Met 180.000 deelnemers, 65 lokale platformen, 55 deelnemende gemeenten en 11.000 betrokken maatschappelijke organisaties heeft NLvoorelkaar een groot platform om een nog grotere impact te maken.

Deel dit artikel

Actueel