De Volksbank logo de volksbank

De Volksbank ondertekent SER Charter Diversiteit

Vandaag heeft Jacqueline Touw (chief people & organisation officer) namens de Volksbank de SER Charter Diversiteit ondertekend. Hiermee omarmen we als bank de principes van gelijke kansen in alle geledingen van onze organisatie. Bij de Volksbank vinden we het belangrijk om iedereen die bij ons werkt ruimte te geven om helemaal zichzelf te zijn. Want iedereen heeft een unieke achtergrond, persoonlijkheid, perspectief en kwaliteiten. En samen dragen we bij aan het waarmaken van onze belofte: beter voor elkaar. 

500 ser charter jacqueline 10000

In een eerder interview met Jacqueline Touw gaf zij aan wat het belang van het ondertekenen van de SER Charter Diversiteit is: “We willen aantoonbaar uitdragen dat we ons hard maken voor gelijke kansen. Dat past goed bij ons maatschappelijk Volksbank-DNA en het belang dat we hechten aan gedeelde waarde. Daarnaast sluiten we ons hiermee aan bij een netwerk van organisaties binnen en buiten de financiële sector. We trekken samen op en kunnen het zo collectief beter doen voor de maatschappij.”

Meer weten over ons vernieuwde HR-beleid diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusiviteit (DG&I)? Klik dan op de PDF bijlage.

Deel dit artikel

Actueel