Naar inhoud
De Volksbank logo de volksbank

Samen maatschappelijk innoveren

De wereld om ons heen verandert snel. Om maatschappelijk relevant te blijven, werken we daarom via een open innovatiestrategie. Nieuwe diensten realiseren we door onze krachten en dienstverlening te bundelen met andere bedrijven. Hierbij staat het creëren van gezamenlijke waarde voorop. En zoeken we naar partners die buiten de financiële dienstverlening actief zijn met innovatieve diensten. Denk bijvoorbeeld aan duurzaam vervoer via deelfietsen en auto’s.

Samen bereik je meer

We zetten ons samen met deze partners in voor maatschappelijke vernieuwing. Dat doen we vanuit 4 onderscheidende bankmerken voor bijna 3,5 miljoen klanten en samen met ruim 3000 medewerkers.

Innovatie groei

Oplossingen waar we aan werken

Data en privacy

We maken ons sterk voor de privacy van onze klanten. Zo werken we mee aan het overheidsprogramma voor digitale identiteit en brengen we onze datavisie in de praktijk. Met maatschappelijke partijen, overheid en bedrijven werken we aan een betrouwbaar en veilig systeem waar mensen eigen financiële gegevens kunnen inzien, beheren en delen. En zelf in control zijn welke data met wie en wanneer gedeeld wordt.

Innovatie smartphone face

Wij zetten ons in voor data onbezorgdheid. Zodat consumenten hun identiteit en persoonlijke data veilig kunnen delen en beheren.

De Volksbank werkt aan een eerlijkere data-economie met de demo Selv

Wereldbol

Financiële onbezorgdheid

Onze ambitie is mensen een onbezorgd financieel leven te laten leiden. Mensen in staat te stellen zelf de baas te zijn over hun inkomsten en uitgaven. Hun te laten merken dat we er voor hen zijn, in goede en in slechte tijden. Met partners werken we aan slimme oplossingen om dit te realiseren.

Financieel onbezorgd maar we doen meer

Seintje om slimmer om te gaan met je centen

Smartphone
Heb jij een interessant innovatief product?

Wil je de krachten bundelen? Samen nieuwe producten of diensten realiseren met maatschappelijke impact? Voor een beter Nederland. Dan willen we met jou in gesprek.

Neem contact met ons op
Innovatie reach