Naar inhoud
De Volksbank logo de volksbank

RegioBank, ASN Bank en SNS voor derde keer op rij gewaardeerd als klantvriendelijkste banken van Nederland

RegioBank wordt door consumenten gewaardeerd als nummer 1 klantvriendelijkste bank 2024. En samen met ASN en SNS vormen zij opnieuw de top 3 van Nederland. En dat al voor het derde jaar op rij! Dit blijkt uit de jaarlijkse ranglijst van een groot onafhankelijk onderzoek onder consumenten door MarketResponse. Als moederbedrijf van deze groep bankmerken zijn we natuurlijk ontzettend trots. Trots op al onze medewerkers en adviseurs. Maar vooral trots op de waardering van de klanten van onze merken.

500 newsroom kvb banner 1900x670 10000

Marinka van der Meer (CCO van de Volksbank) ziet het aanvoeren van de ranglijst als een mooie bevestiging dat de route die we zijn ingeslagen wordt gezien en gewaardeerd door onze klanten. “We zijn met onze bankmerken RegioBank, ASN Bank en SNS toegankelijk en bereikbaar. Wanneer je bij ons aanklopt, doen mensen hun best om je meteen het juiste antwoord te geven en je verder te helpen. We leven ons oprecht in en we hebben een maatschappelijke visie waar klanten zich mee identificeren. Waar ze iets van zichzelf in herkennen. Dit onafhankelijk klantvriendelijkheidsonderzoek door MarketResponse is geen momentopname. Het hele jaar worden er klanten geïnterviewd, met duizenden beoordelingen als resultaat. Dat laat zien dat we met onze maatschappelijke visie hoge ogen gooien. Daar kún je toch ook alleen maar blij mee zijn?! Het is een prachtige erkenning voor waar al die betrokken en bevlogen collega’s bij de Volksbank en adviseurs in het land al jarenlang heel hard aan werken.”

Onafhankelijk onderzoek klantvriendelijkheid

Het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland is het grootste en langstlopende onafhankelijke onderzoek naar klantvriendelijkheid. Geen juryverkiezing, geen publieksstemmen, maar een continu objectief onderzoek naar de ervaring van echte klanten. Bij deze 17e editie van 2024 worden doorlopend zo’n 90.000 klantbeoordelingen, voor 300 bedrijven in verschillende branches, over een jaar verzameld. In de branche ‘banken’ gaat het om ruim 5.000 beoordelingen over 12 verschillende banken. Het onderzoek wordt al sinds 2007 uitgevoerd door onderzoeksbureau MarketResponse. Kijk voor alle scores op www.klantvriendelijkstebedrijf.nl.

Kijk op onze website als je meer wilt weten over onze bankmerken RegioBank, ASN Bank en SNS en BLG Wonen.

Deel dit artikel

Actueel