Naar inhoud
De Volksbank logo de volksbank

De Volksbank en Qredits maken financieringen sneller toegankelijk voor (startende) ondernemers

De Volksbank en Qredits helpen ondernemers bij het verkrijgen van laagdrempelige toegang tot een financiering voor hun bedrijf. Door Qredits te koppelen aan het zakelijke platform van de Volksbank krijgen, bijvoorbeeld startende ondernemers, eenvoudiger toegang tot de diensten en financieringsmogelijkheden van Qredits. Dit was al mogelijk via de lokale adviseurs en de websites van SNS en RegioBank. Voor ondernemers die bankieren bij SNS is het nu nóg eenvoudiger. Zij kunnen via ‘Mijn SNS Zakelijk’ gemakkelijk in contact komen met Qredits. 

500 fotopandqredits 10000


Joris Verheij, directeur Zakelijk de Volksbank:
“De samenwerking met Qredits past in onze ambitie om dé bank voor ondernemers en ZZP’ers te worden. Eenvoudige toegang tot financieringen vinden we daarbij essentieel. Door Qredits te koppelen aan ons platform, bieden we startende ondernemers een breder pakket aan financieringsmogelijkheden. Qredits heeft zich als sociale kredietverlener gespecialiseerd in het bieden van kredieten en begeleiding met coaching en training van ondernemers. Door deze samenwerking kunnen we meer ondernemers nog beter helpen bij het realiseren van hun ondernemersdromen en verder bouwen aan een duurzame klantrelatie.”

De Volksbank en Qredits vullen elkaar aan

De Volksbank sluit steeds meer relevante producten en diensten aan op haar zakelijke platform. Ondernemers krijgen daardoor op één plek inzicht in hun financiële zaken, zodat ze zich kunnen richten op hun klanten en het runnen van het bedrijf. Naast de gezamenlijke ambitie om het verschil te maken voor MKB-ondernemers, hebben de Volksbank en Qredits ook dezelfde visie op dit marktsegment namelijk het optimaal bedienen van ondernemers, door een goede mix tussen digitaal gemak en persoonlijk contact. Eenvoudig en snel.


André Dolsma, commercieel directeur Qredits:
“Door de samenwerking met de Volksbank benutten we elkaars sterke kanten optimaal. We werken niet alleen vanuit dezelfde ambitie: MKB-ondernemers sterker, weerbaarder en succesvol maken, maar vooral ook vanuit de overtuiging hoe dat te doen. Als sociale kredietverstrekker maakt Qredits nog meer het verschil voor onder andere de startende ondernemer door middel van coaching en training. Dat we deze doelgroep nu nog beter via het platform van de Volksbank kunnen bedienen is winst voor de ondernemer."

Deel dit artikel

Actueel