Naar inhoud
De Volksbank logo de volksbank

Vooruitkijken op betaalrekening nu ook in SNS Mobiel Bankieren

Is de maand óf het geld op je betaalrekening eerder op? In de testapp Sl!m keek je met Mijn budget al vooruit naar je verwachte inkomsten en uitgaven. En of je nog voldoende saldo voor de rest van de maand hebt. Deze functie is nu beschikbaar voor alle klanten van SNS met een betaalrekening én een Android telefoon in SNS Mobiel Bankieren.

Sns mobiel bankieren volksbank

Na een uitgebreide testperiode in de Sl!m app van de Volksbank door een kleine groep innovatieve klanten was Mijn budget klaar voor een grotere groep klanten van SNS. In de bètaversie van de SNS app konden klanten met een Android telefoon Mijn budget verder uitproberen. Na een succesvolle testperiode en meerdere optimalisaties in deze app is Mijn budget nu aangeboden in de reguliere versie van SNS Mobiel Bankieren. En zal deze functie op een later moment ook beschikbaar komen voor alle klanten van SNS, ASN Bank en RegioBank.

Wat zie je in Mijn budget?

Je ziet welke vaste inkomsten en uitgaven eraan komen en wat je resterende saldo is tot je volgende inkomen. Zo weet je wat je budget nog is voor deze maand.

Met de informatie van eerdere bij- en afschrijvingen voorspellen we welke vaste inkomsten en uitgaven eraan komen. Denk aan huur of hypotheek, de energierekening, verzekeringen en abonnementen. Je ziet niet álle bij- en afschrijvingen die eraan komen. Zoals pinbetalingen, contant geld opnemen, betaalverzoeken en losse overboekingen.

Mijn Budget Volksbank

Meer weten?

Heb je een betaalrekening bij SNS en een Android telefoon? Dan kun je nu Mijn budget uitproberen in de SNS app. Meer informatie vind je op snsbank.nl/mijnbudget.

Deel dit artikel