De Volksbank logo de volksbank

Wij proberen altijd samen met jou en een makelaar te verkopen en niet te veilen

Als verkoop van je huis écht onvermijdelijk is. Een huis gedwongen verkopen is voor níemand leuk. En áls dat moet, dan liever niet op een veiling. Want op een veiling brengt een huis vaak minder op. En voordat een huis geveild wordt, kan iedereen in een advertentie op internet zien dat het om een openbare gedwongen verkoop gaat. Dat maakt een veiling nóg vervelender.

Wij proberen altijd samen met jou en een makelaar te verkopen en niet te veilen

Als verkoop van je huis écht onvermijdelijk is, kan je dus beter in overleg jouw huis via een makelaar verkopen. Zodat je een zo hoog mogelijke verkoopprijs krijgt en een zo laag mogelijke restschuld. Of misschien zelfs helemaal géén restschuld.

Bij verkoop via een makelaar krijg je van ons daarvoor een reële termijn. Die stellen wij vast ná advies van de verkopend makelaar. Wil of kan je de verkoop niet zelf regelen? Dan kunnen wij dat voor jou doen als je ons een verkoopvolmacht geeft. Bij verkoop met een volmacht maken wij namens jou alle afspraken met de taxateur, de makelaar en de notaris. Maar ook met bijvoorbeeld een Vereniging Van Eigenaars. Zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.

Of je nu verkoopt in overleg met ons, of dat wij namens jou verkopen met een volmacht: in allebei de gevallen voorkomen we een vervelende veiling.

“Samen verkopen en niet veilen. Ook dát is beter voor elkaar.”

Deel dit artikel