Naar inhoud
De Volksbank logo de volksbank

Wij bezoeken je thuis als je dat wilt

Om samen met jou een oplossing te zoeken voor jouw financiële zorgen. Als je betalingsproblemen hebt, kan een goed gesprek helpen. Niet telefonisch, maar ‘face to face’. Daarom komen we graag bij je thuis. Onze klantbezoeker snapt jouw financiële zorgen. Hij is ook budgetcoach én weet veel van hypotheken.

Wij bezoeken je thuis als je dat wilt

Klantbezoek is gratis. Wél vragen we je vóóraf een inkomsten- en uitgavenformulier in te vullen. De klantbezoeker neemt daarmee jouw financiële situatie met je door. Om daarna samen naar een oplossing te zoeken. Je huis is natuurlijk erg belangrijk voor je. Daarom kijken we altijd of – en hoe – je daar kunt blijven wonen. Bijvoorbeeld door te helpen je inkomsten en uitgaven meer in balans te krijgen en haalbare betaalafspraken te maken. En soms – als het kan – ook door je hypotheek aan te passen.

Als er écht geen mogelijkheid meer is om de betalingsachterstand op te lossen, kan verkoop van je huis noodzakelijk worden. Dat is heel ingrijpend. De klantbezoeker is daar ook duidelijk over. Maar natuurlijk proberen we altijd een verkoop te voorkomen.

“Een huisbezoek om samen naar een oplossing te zoeken. Ook dát is beter voor elkaar.”

Deel dit artikel