De Volksbank logo de volksbank

Wij betalen de taxatie-, makelaars- & notariskosten

Als er een restschuld overblijft nadat wij samen met jou en een makelaar je huis hebben verkocht. Als je écht jouw huis moet verkopen, dan gaan we samen voor een goede verkoopprijs. Zodat je daarmee de hypotheek en alle verkoopkosten kunt aflossen. En er misschien ook nog andere schuldeisers mee kunt betalen.

Wij betalen de taxatie-, makelaars- & notariskosten

Maar jammer genoeg lukt het niet altijd om na verkoop de hele hypotheek af te lossen. Er zit dan géén overwaarde op jouw huis, waardoor er een restschuld overblijft.

Voor de verkoop van je huis worden kosten gemaakt: de taxateur, makelaar en notaris moeten betaald worden. Als je al betalingsproblemen hebt, is het meestal niet mogelijk om deze verkoopkosten zelf te betalen. Daarom schieten wij deze kosten voor en tellen wij ze op bij je hypotheekschuld.

Blijf je na verkoop van jouw huis met een restschuld zitten? Dan nemen wij die voorgeschoten kosten voor onze rekening. Je hoeft deze kosten dan niet meer aan ons terug te betalen. Dat doen wij in alle gevallen waarbij we samen met jou en een makelaar hebben verkocht en we zo een veiling hebben voorkomen.

“Géén verkoopkosten voor jou bij een restschuld als we samen hebben verkocht. Ook dát is beter voor elkaar.”

Deel dit artikel