De Volksbank logo de volksbank

Wij betalen de taxatie-, makelaars- & notariskosten

Als er een restschuld overblijft nadat wij samen met u en een makelaar uw huis hebben verkocht. Als u écht uw huis moet verkopen, dan gaan we samen voor een goede verkoopprijs. Zodat u daarmee de hypotheek en alle verkoopkosten kunt aflossen. En er misschien ook nog andere schuldeisers mee kunt betalen.

De Volksbank betaalt taxatie en notariskosten

Maar jammer genoeg lukt het niet altijd om na verkoop de hele hypotheek af te lossen. Er zit dan géén overwaarde op uw huis, waardoor er een restschuld overblijft.

Voor de verkoop van uw huis worden kosten gemaakt: de taxateur, makelaar en notaris moeten betaald worden. Als u al betalingsproblemen heeft, is het meestal niet mogelijk om deze verkoopkosten zelf te betalen. Daarom schieten wij deze kosten voor en tellen wij ze op bij uw hypotheekschuld.

Blijft u na verkoop van uw huis met een restschuld zitten? Dan nemen wij die voorgeschoten kosten voor onze rekening. U hoeft deze kosten dan niet meer aan ons terug te betalen. Dat doen wij in alle gevallen waarbij we samen met u en een makelaar hebben verkocht en we zo een veiling hebben voorkomen.

“Géén verkoopkosten voor u bij een restschuld als we samen hebben verkocht. Ook dát is beter voor elkaar.”

Deel dit artikel