Naar inhoud
De Volksbank logo de volksbank

Securitisaties

Disclaimer

De informatie die is opgenomen op deze website en/of is opgenomen in documenten die toegankelijk en/of te downloaden zijn op deze website vormt geen aanbod of uitnodiging om effecten te kopen of daarvoor in te schrijven of een aanbod om effecten of enige andere instrumenten, producten of diensten te verkopen in de Verenigde Staten van Amerika of in enige andere jurisdictie of omstandigheid waar een dergelijk aanbod of uitnodiging niet is toegestaan of wettelijk verboden is. Gebruikers van deze website zijn gehouden zichzelf te informeren over dergelijke restricties en zich daaraan te houden.

De informatie die is opgenomen op deze website en/of is opgenomen in documenten die toegankelijk en/of te downloaden zijn op deze website vormt geen beleggingsadvies.

Ik heb de hierboven genoemde beperkingen gelezen en begrepen en ik zal me hier aan houden.

Terug naar home

Het securitiseren van woninghypotheken is een substantieel onderdeel van de fundingmix van de Volksbank.

In een securitisatie transactie wordt het economische eigendom van woninghypotheken overgedragen aan afzonderlijke vennootschappen. De Volksbank houdt een belang in de vennootschappen en consolideert deze vennootschappen integraal in de jaarrekening.

Programma
Hermes Standaard eersteklas Nederlandse woninghypotheken
Pearl Nederlandse woninghypotheken met NHG-garantie
Lowland Standaard eersteklas Nederlandse woninghypotheken
Alle persberichten