Klantcontact & Advies, Franchise

Financieel Adviseur - Zwolle of Rotterdam

SNS, Thuis
Vast

Als Financieel Adviseur bij het Mobiele Klantteam ga jij een relatie aan met onze bestaande- en nieuwe hypotheekklanten. Heb jij ervaring met het geven van financieel- en hypotheekadvies?

Voor SNS staat persoonlijk contact op één. Jij bent de Financieel Adviseur in één van onze winkels ergens in het land. Je speelt een hoofdrol in het waarmaken van de belofte die wij als bank doen.
Als Financieel Adviseur bij het Mobiele Klantteam ga jij een relatie aan met onze bestaande- en nieuwe hypotheekklanten. Heb jij ervaring met het geven van financieel- en hypotheekadvies?

Over de functie Het werken als Financieel Adviseur is bij SNS echt anders dan bij andere banken. We willen bankieren weer verrassend normaal maken en dat vraagt om een nieuwe mentaliteit. Het gaat om lef tonen, actief ideeën delen, elkaar aanspreken en je speelruimte gebruiken. Slimme dingen doen en zélf verantwoorde beslissingen nemen in het belang van je klant. We geven je daarom de ruimte. Zo kun jij je werk goed doen: onze klanten daadwerkelijk de mogelijkheden en service bieden waarnaar zij op zoek zijn. In de winkels vinden klanten het beste van twee werelden: gewoon goede bancaire- en adviesproducten van ons eigen merk, aangevuld met producten van andere aanbieders.
Je hebt en bent
  • HBO werk- en denkniveau
  • Min 5 jaar recente ervaring met het geven van financieel - (hypotheek) advies.
  • Kennis van Figlo advies is een pré.
  • In het bezit van WFT Basis, WFT Hypotheken, WFT Vermogen (incl. PE Plus en PE Actueel)*. Bij voorkeur ook WFT Inkomen en WFT Schade Particulieren
  • Diploma Erkend Hypothecair Planner (EHP/LHP)
  • Flexibel inzetbaar in Noord-Nederland of de Randstad. Je woont in de omgeving van Zwolle of Rotterdam.  
*We nemen alleen je sollicitatie in behandeling als je in het bezit bent van de vereiste WFT certificaten en deze kunt aantonen.

Competenties
Je bent klant- en resultaatgericht, kunt goed luisteren, in staat zelfstandig te werken en neemt graag het initiatief. Geen vraag of probleem is voor jou te moeilijk of onhaalbaar. Ook ben je in het bezit van adviesvaardigheden (inventariseren, analyseren, adviseren en nazorg). Door snel te schakelen ben je met jouw stijlflexibiliteit in staat iedere klant te helpen met zijn/haar vraagstuk. Tevens ben je in staat om kort-cyclisch te werken (Continue Verbeteren). Herken jij je in deze omschrijving, dan zoeken we jou!
 
Dit krijg je van ons
Als jij gemotiveerd en met plezier naar je werk gaat, plukken klanten en collega’s daar de vruchten van. Daarom krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werk en loopbaan zelf in te richten. Wil je een opleiding volgen? Jouw innovatieve idee pitchen? Dat kan bij ons! Kom maar op! Met Het Nieuwe Werken kiezen we voor een goede balans tussen werk en vrije tijd.
 
Lees meer over de Volksbank als werkgever: https://www.devolksbank.nl/werken-bij/de-volksbank-als-werkgever.html
 
Salaris en extra’s
Uiteraard krijg je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket: een prima salaris*, 13e maand en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Daarnaast profiteer je van een individueel keuzebudget, waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Ruil je deze extra’s liever in voor vrije tijd? Dat mag natuurlijk ook.
 
*De functie van Financieel Adviseur is ingedeeld in schaal 8. Dat betekent dat je tussen
€ 2.778,91 en € 4.275,25 bruto per maand verdient op basis van een 36-urige werkweek. Verder behoort een leaseauto, telefoon en laptop tot de arbeidsvoorwaarden, zodat je flexibel inzetbaar bent en je werk kunt doen.
Hier kom je te werken
Het Mobiele Klantteam van SNS is de vliegende brigade waar de collega’s van SNS een beroep op kunnen doen als er hulp nodig is in een winkel van SNS. Je kunt hierbij denken aan ziekte, zwangerschapsverlof, overlappende vakanties of drukke tijden in verband met bijvoorbeeld een goede actie, maar ook aan situaties waarin extra kennis of expertise nodig is. Het team bestaat uit Financieel Adviseurs en Persoonlijke Adviseurs (Hypotheken) die in loondienst zijn van SNS en worden ingezet in verschillende SNS Winkels door het hele land.

De Volksbank
De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.
 
SNS
SNS is de vierde bank van Nederland, ofwel de kleinste grootbank. We zijn groot genoeg om iets te veranderen in de sector en klein genoeg om daadkrachtig en heel menselijk te zijn. SNS gaat het anders doen en wil een herkenbare andere bank zijn. Wij vinden namelijk dat bankieren een stuk normaler kan én moet. We willen begrijpelijke producten bieden met een concreet voordeel voor de klant. En geen bankentaal, maar mensentaal. We gaan bankieren weer verrassend normaal maken.
Contactgegevens
Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem contact op met Floortje Otten, Recruiter,
06-10986428. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Jan Westerink, Manager Mobiel Klantteam, 06-20784514