Adviseur Communicatie

, Utrecht
Wat ga je doen?
Jij geeft als adviseur Communicatie bij BLG Wonen samen met de marketeers invulling aan onze merkwaarden en klantbeloften.  Dit doe je vooral door jouw focus op goede content.
Binnen Merk, Marketing & Specials staan we voor de uitdaging om, naast onze commerciële doelstellingen, ook onze maatschappelijke rol op het domein ‘Wonen voor Iedereen’ in te gaan vullen. We moeten ervoor zorgen dat onze inzet steeds meer met elkaar in lijn is en de consument ons eerder weet te vinden en langer bij ons blijft.

Concreter?
  • Je gaat content ontwikkelen voor de website, denk hierbij bijvoorbeeld aan het invullen van de contentbehoefte voor starters op de woningmarkt.
  • Je maakt de communicatieve vertaling van informatie voor onze adviseurs en werkt mee aan de invulling van onze maatschappelijke rol.
  • Jij geeft collega’s content advies en invulling gebaseerd op feiten en je visie over onderwerpen die onze bancaire producten, proposities en dienstverlening betreffen. Je maakt hiervoor gebruik van klant- markt-, en media inzichten om je plannen en activiteiten te realiseren.
Je bent een spin in het web op het gebied van communicatie, maar je houdt er vooral van om je vast te bijten in het ontwikkelen van de juiste content voor zowel onze (potentiele) klanten als onze adviseurs.
 
Je hebt
Een sterke online schrijfstijl en weet interactie te creëren op onze social kanalen. Dit doe je in samenwerking met interne afdelingen, communicatie- en mediabureaus.
Daarnaast heb je:
  • Een afgeronde HBO opleiding (richting: communicatie)
  • 5 jaar gedegen, zelfstandige ervaring in het marketingcommunicatie vak met een focus op content ontwikkeling
  • Ervaring in de financiële sector is een pré
  • Ervaring in het uitdenken en opzetten van campagnes, zowel online als offline
  • Ervaring met in- en externe communicatie en media
Kortom
Je bent proactief en creatief en weet je omgeving te inspireren. Je bent een communicatief wonder en kunt uitstekend plannen en organiseren. Je bent online sterk en snapt de wereld van zowel de consument als de adviseur.

Ben jij besluitvaardig en weet jij het merk een stap verder te brengen? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 1 juli!  
Wat krijg je van ons?
De Volksbank is anders dan anderen. We zijn een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Eigen verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard krijg je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket: een prima salaris, 13e maand en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling.
Hier kom je te werken

Merk, Marketing & Specials is een afdeling binnen BLG Wonen. BLG Wonen kent een gastvrije en informele bedrijfscultuur waarin ruimte is voor zelfstandigheid, creativiteit, daadkracht en humor. Meer dan bij andere bedrijven kom je bij ons bevlogen en betrokken medewerkers tegen die er echt voor gaan om de klant verder te helpen.
Er is nog veel werk aan de winkel en dat vraagt om een nieuwe mentaliteit. Het gaat om initiatief tonen, actief ideeën delen, elkaar aanspreken en je speelruimte gebruiken. Slimme dingen doen en zélf verantwoordelijke beslissingen nemen in het belang van de klant. We geven je daarom de ruimte.

Over BLG Wonen
BLG Wonen wil de meest persoonlijke en deskundige financiële dienstverlener van Nederland zijn. Mensen laten wonen met eigentijdse oplossingen en er zijn in voor- en tegenspoed, dat is wat maakt wie we zijn.
Samen met onafhankelijke adviseurs helpen we mensen een passende hypotheek te vinden. Een hypotheek die niet door computers, maar door mensen wordt samengesteld. We proberen wensen waar te maken, maar als het echt niet kan, zijn we daar eerlijk over.
Daarnaast zijn we ook maatschappelijk betrokken en voelen wij het als onze taak om steeds meer mensen te kunnen laten wonen. We geven invulling aan de visie ‘wonen voor iedereen’ en hebben als doel om een meer toegankelijke woningmarkt te creëren. 
Bij BLG Wonen werken betrokken mensen die verder kijken dan cijfers alleen. Die klanten een echt persoonlijke dienstverlening willen bieden.

Over de Volksbank
De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.