Hackathon 2018

Wil jij op 17 en 18 mei samen in een team met developers werken aan een case aansluitend op de innovatierichting van de bank? Wie weet mag jij na afloop jouw oplossing met ondersteuning van onze IT-ers daadwerkelijk uitwerken en implementeren.

Wat kun je van ons verwachten?
Op 17 mei om 14.00u klinkt het startsein van de 24 uur durende Hackathon op de inspirerende locatie De Fabrique in Utrecht. Wij zorgen voor voldoende eten en drinken. Bang dat je in slaap valt? Onmogelijk, het programma bevat entertainment en inspirerende workshops waaraan je kunt deelnemen. Vind je het lastig om tot de kern van je idee te komen? Of hoe je je pitch kunt houden? Om je te helpen, lopen daarvoor tijdens de hackathon een aantal coaches rond.

Aanmelden?
Studeer jij Software Engineering, Informatica of volg je een kwantitatieve studie en heb je een passie voor programmeren? Schrijf je dan nu hier in.

  • Programma: 17 mei start 14.00u – 18 mei eindtijd om 17.00 uur met pitch aan jury die gevormd wordt door enkele directieleden
  • Locatie: De Fabrique te Utrecht
  • Overige faciliteiten zoals bureaus, scherm, toetsenbord enzovoort zijn aanwezig
  • Vervoer: mochten zich minstens 10 studenten vanuit dezelfde onderwijsinstelling aanmelden dan zorgen wij voor busvervoer
  • Uiterste inschrijfdatum: 16 maart 2018, let op vol=vol

Hackathon 2017: een impressie

Video niet beschikbaar

Je kunt deze video alleen op onze website bekijken als je de cookies hebt geaccepteerd. Of bekijk de video op YouTube
Of kijk deze video op youtube.com