Het Nieuwe Werken

Werk en privé lopen steeds meer door elkaar. Soms hebben we tijd nodig om kinderen naar school te brengen. Willen we ná de files naar kantoor. Misschien zelfs helemaal thuisblijven, om ongestoord te werken en het milieu te sparen. Daarom werk je bij de Volksbank volgens Het Nieuwe Werken.

Zo werk je

Het Nieuwe Werken maakt los wat onnodig vast zit. En maakt slimmer communiceren mogelijk en stimuleert flexibel werken. Hierdoor wordt het ‘waar’ en ‘wanneer’ van ons werk minder belangrijk en focussen we op het resultaat.

  • Je bepaalt zelf (uiteraard in overleg) waar en wanneer je werkt
  • Op kantoor kies je de werkplek die past bij je activiteit
  • E-mail en agenda heb je altijd bij de hand op je smartphone

Jouw verantwoordelijkheid

Hoe en waar je werkt bepaal je zelf. Het is jouw verantwoordelijkheid. Dat vergt competenties: goed plannen en organiseren, duidelijk informeren en communiceren. Wij kijken of je de afgesproken resultaten levert en zorgen dat je voldoet aan de eisen die gelden voor het veilig en verantwoord werken en samenwerken. Effectiviteit, productiviteit en keuzevrijheid bepalen onze manier van werken én samenwerken.

"Thuis werken geeft mij meer rust en focus in het werk. Zo kan ik tussendoor nog eens een wasje draaien of wat yogaoefeningen doen."

- Mary Adriaensen - Medewerker afdeling fraudemanagement de Volksbank

Een snelle start

Voor jou is het belangrijk of je onze manier van werken prettig vindt. Daarom spreken we er al over tijdens de sollicitatie. Vanaf je eerste werkdag helpen we je op weg met een helder inwerkplan. Zo kun je snel uit de voeten met de nieuwe manier van werken en de werkstijl vinden die bij jou past.