selecteer een categorie

selecteer een merk

Reset filters
Financieel

Uitgifte van nieuwe obligatie van € 500 miljoen

De Volksbank heeft met succes een 10-jarige door hypotheken gedekte obligatie geplaatst voor € 500 miljoen onder het € 15 miljard Covered Bond-programma. De transactie volgde op een roadshow van 2 dagen met investeerders uit Nederland en Duitsland.

Financieel

De Volksbank wint FD Henri Sijthoff-prijs 2017

In de categorie ‘niet beursgenoteerd’ heeft de Volksbank de FD Henri Sijthoff-prijs 2017 gewonnen. Deze wordt jaarlijks door Het Financieele Dagblad uitgereikt aan ondernemingen die zich gunstig onderscheiden door hun openbare informatie en financiële verslaggeving. De belangrijkste onderdelen die hiervoor worden beoordeeld zijn het jaarverslag en de verslaggeving via de websites. Ook worden tussentijdse rapportages, persberichten en presentaties in de beoordeling opgenomen.

Financieel

De Volksbank omarmt leidraad AFM

De lage hypotheekrente is voor een grote groep huizenbezitters aanleiding om hun hypotheek vervroegd af te lossen of om deze over te sluiten. Wanneer de bank dan een vergoeding in rekening brengt, dan mag deze sinds de invoering van de hypothekenrichtlijn niet groter zijn dan het financiële nadeel van de bank.

Financieel

De Volksbank en Vivat kondigen aan samenwerking Zwitserleven Sparen te beëindigen

De directies van de Volksbank N.V. en VIVAT N.V. hebben gezamenlijk besloten om de samenwerking voor Zwitserleven Sparen te beëindigen. Dit is een direct gevolg van de splitsing tussen bank en verzekeraar, waardoor een dergelijke samenwerking niet meer past in de nieuwe strategieën van beide partijen.

Financieel

SNS Bank N.V. publiceert Jaarverslag 2015

SNS Bank N.V. wil een menselijke, maatschappelijke en duurzame bank zijn. In 2015 hebben we daartoe de klantbeleving en onze bedrijfsvoering weer verbeterd en hebben we stappen gezet om in 2030 een klimaatneutrale bank te worden.

Financieel

Jaarverslag 2014 in drie minuten

SNS Bank N.V. heeft op 16 april 2015 haar volledige jaarverslag 2014 gepresenteerd. Daarin zijn uiteraard alle cijfers, resultaten en strategische overwegingen van onze merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank, SNS, ZwitserlevenBank opgenomen.