selecteer een categorie

selecteer een merk

Reset filters
Duurzaamheid

Sustainability Management Policy helpt met verdere integratie duurzaamheid binnen de Volksbank

Duurzaamheid is een sleutelbegrip in de strategie van de Volksbank. Een goed begrip van de betekenis van duurzaamheid is van groot belang, omdat de Volksbank haar zakelijke principes naleeft zoals beschreven in haar Manifest. De bank heeft een 'gedeelde waarde strategie' ontwikkeld waarin een optimale balans tussen relevante stakeholders wordt gezocht: klanten, medewerkers, aandeelhouders én de samenleving.

Duurzaamheid

Huizenbezitters positief tegenover verduurzamen woning

De Volksbank presenteert uitkomsten onderzoek duurzaam wonen

Duurzaamheid

ASN Bank: klimaatpositief in 2030

Als eerste bank ter wereld doelstelling aangepast naar klimaatpositief

Duurzaamheid

De elektrische leaseauto is in opmars

De Volksbank streeft naar een klimaatneutrale balans in 2030. Daarom gaan we steeds duurzamer rijden. Vorig jaar was het aantal elektrische auto's 11 keer zoveel als in 2016. En voor 2018 verwacht Arno Veenman een verdubbeling daarvan. Arno is initiatiefnemer van een volledig elektrisch leasebeleid binnen de Volksbank.

Duurzaamheid

De Volksbank behaalt hoge ESG-score

De Volksbank heeft een ESG-score van 91 behaald in een onderzoek van Sustainalytics, de grootste onafhankelijke leverancier wereldwijd van corporate governance en ESG-onderzoek en -ratings aan beleggers.

Duurzaamheid

Pleidooi voor duurzame omslag

Vandaag hebben directievoorzitters van dertien financiële instellingen een brief gestuurd naar de fractievoorzitters in de Tweede Kamer. Daarin stellen zij voor de krachten te bundelen om de klimaatdoelstellingen van het Parijs-akkoord te halen. De Volksbank wil hieraan een wezenlijke bijdrage leveren.