De Volksbank logo de volksbank

Vivian Geradts: ‘Met trots meegebouwd aan de best gekapitaliseerde bank van Europa’

Na diverse (management)functies zette Vivian Geradts, directeur Planning & Reporting, onlangs een streep door haar eigen functie. Ze vond dat de nieuwe afdeling een andere type manager nodig heeft.

B7fad32f 9ea3 4fee b19b abdf6a4f1372 image7865797991997645003

Je verlaat per 1 juni 2018 de Volksbank. Wat laat je achter?

“Een goed gekapitaliseerde bank met een mooie missie; bankieren met de menselijke maat. De bank heeft een goede positie om een andere manier van bankieren neer te zetten en verder uit te breiden. Door intern je zaken op orde te hebben en van A tot Z state of the art te zijn. Zodat je de ruimte krijgt en behoudt om die andere bank te zijn.”

Wat neem je mee?

“Ik kijk positief terug op 12 jaar de Volksbank. Ik heb met trots meegebouwd aan de best gekapitaliseerde bank van Europa met een duidelijke strategie, die nu is aangekomen aan de vooravond van een verzelfstandiging. Wat ik persoonlijk ook meeneem is dat ik in de afgelopen 20 jaar te weinig tijd heb gemaakt voor reflectie: waar sta ik, wat wil ik? En: doen we de juiste dingen, op het juiste moment? Ik zal voortaan genoeg afstand nemen en houden voor een gezonde dosis reflectie.”

Hoe ziet je eigen toekomst eruit?

“Eerst loskomen en genieten van meer tijd met mijn gezin. Daarnaast reflecteren en praten over vervolgstappen. In een nieuwe rol wil ik in ieder geval weer betrokken zijn bij strategische uitdagingen.”

CFO Annemiek van Melick over Vivian Geradts: “Vivian is een op en top professional en een verbinder. Ze kan razendsnel goede analyses maken, ze verbindt daarbij op prettige wijze verschillende mensen en afdelingen met elkaar en is eerlijk en transparant in haar communicatie. Bovendien kun je met haar lachen en kan ze goed relativeren, ook in tijden van stress. Die strategische uitdagingen? Ik weet zeker dat Vivian ze niet hoeft te zoeken maar dat ze haar wel vinden.”

“Eerst loskomen en genieten van meer tijd met mijn gezin” Vivian Geradts

Deel dit artikel