De Volksbank logo de volksbank

Wij proberen altijd samen met u en een makelaar te verkopen en niet te veilen

Als verkoop van uw huis écht onvermijdelijk is. Een huis gedwongen verkopen is voor níemand leuk. En áls dat moet, dan liever niet op een veiling. Want op een veiling brengt een huis vaak minder op. En voordat een huis geveild wordt, kan iedereen in een advertentie op internet zien dat het om een openbare gedwongen verkoop gaat. Dat maakt een veiling nóg vervelender.

Als verkoop van uw huis écht onvermijdelijk is, kunt u dus beter in overleg uw huis via een makelaar verkopen. Zodat u een zo hoog mogelijke verkoopprijs krijgt en een zo laag mogelijke restschuld. En misschien zelfs helemaal géén restschuld.

Bij verkoop via een makelaar krijgt u van ons daarvoor een reële termijn. Die stellen wij vast ná advies van de verkopend makelaar. Wilt of kunt u de verkoop niet zelf regelen? Dan kunnen wij dat voor u doen als u ons een verkoopvolmacht geeft. Bij verkoop met een volmacht maken wij namens u alle afspraken met de taxateur, de makelaar en de notaris. Maar ook met bijvoorbeeld een Vereniging Van Eigenaars. Zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Of u nu verkoopt in overleg met ons, of dat wij namens u verkopen met een volmacht: in allebei de gevallen voorkomen we een vervelende veiling.

“Samen verkopen en niet veilen. Ook dát is beter voor elkaar.”

Deel dit artikel