De Volksbank logo de volksbank

Eurowijs: hoe spaar jij?

Het is belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren omgaan met geld. En dat ze leren dat sparen slim is. Sparen van je zakgeld of heb je geld gekregen van je oma? Er zijn zoveel manieren om geld te sparen, maar dan moet je het natuurlijk ook nog ergens bewaren! Waar dat allemaal kan zie je in deze video van Eurowijs – een initiatief van de Volksbank.

Eurowijs: hoe spaar jij?

Om de vaardigheden van kinderen te vergroten, bereikten wij het afgelopen jaar ruim 215.000 schoolkinderen in het basis- én voortgezet onderwijs met het gratis financiële educatiepakket van Eurowijs. Dat doen we met gastlessen die onze eigen medewerkers als vrijwilliger geven en het gratis lesmateriaal dat we ter beschikking stellen aan leerkrachten. Een op de drie basisscholen gebruikt dat al en ook ouders leren Eurowijs steeds beter kennen. Zo leggen we samen een belangrijke basis voor het aanleren van financiële vaardigheden.

Wil jij voor je school lesmaterialen bestellen? Ga dan naar eurowijs.nl. En speciaal voor kinderen is er Eurowijs Kids. De leukste website over geld, met oefeningen en leuke spelletjes.

Deel dit artikel