Pers

Media kit

Foto's van onze directieleden

media kit

Ons manifest

Mensgericht, maatschappelijk en duurzaam bankieren

actueel en transparant

Persberichten

Governance

Ewoud Goudswaard neemt afscheid

Na ruim 15 jaar neemt algemeen directeur Ewoud Goudswaard per 1 juli 2017 afscheid van ASN Bank, onderdeel van de Volksbank. Ewoud volgt hiermee zijn keuze om een nieuwe stap in zijn loopbaan te zetten.

Governance

Wijziging samenstelling RvC

Op 20 april 2017 heeft de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders (AVvA) van de Volksbank N.V. (hierna de Volksbank) en de Volksholding B.V. (hierna de Volksholding) plaatsgevonden. Per sluiting van deze vergadering is Jos Nijhuis afgetreden als lid van de Raad van Commissarissen van de Volksbank en de Volksholding (hierna de RvC).

Financieel

De Volksbank rapporteert over 2016 een nettowinst van € 329 miljoen

Verbetering in onze bankenfranchise: 21% van de nieuwe betaalrekeningen in Nederland geopend bij ASN Bank, RegioBank of SNS; hoger marktaandeel nieuwe particuliere hypotheken; stabilisatie particuliere hypotheekportefeuille

Financieel

SNS Bank neemt kennis van uitkomst EU-brede transparency exercise

SNS Bank N.V. (SNS Bank) heeft kennis genomen van de mededelingen die de European Banking Authority (EBA) en De Nederlandsche Bank (DNB) vandaag hebben gedaan ten aanzien van zowel de informatie over de EU-brede Transparency Exercise 2016 als het voldoen aan het besluit van de Raad van Toezicht van de EBA.

Onze toekomst

De Volksbank: bankieren met de menselijke maat

De naam van SNS Bank N.V. wijzigt per 1 januari 2017 in de Volksbank N.V. (de Volksbank). De vier merken, ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS, behouden hun eigen naam en klanten blijven bij deze merken bankieren.

Financieel

SNS Bank rapporteert over het eerste halfjaar 2016 een nettoresultaat van € 181 miljoen

De halfjaarcijfers over 2016 zijn donderdag 25 augustus gepresenteerd. SNS Bank boekte een nettowinst van € 181 miljoen.

woordvoerders

Contact

Hilbert Bredemeijer

Woordvoerder

Sijmen Veenstra

Woordvoerder

Jascha Hagendoorn

Woordvoerder