SNS Bank N.V.
SNS Bank N.V.

BLG Wonen

Realiseren van woonwensen door samen met de betere onafhankelijke financieel adviseurs WoonAdvies te geven.

Rein Wispelweij, directievoorzitter: “BLG Wonen gelooft dat het hebben van een woning een van de basisvoorwaarden voor geluk en welzijn is. Daarom gaan we onverminderd door met het sociale doel waarvoor we in 1954 zijn opgericht: elke Nederlander helpen bij het krijgen van een (t)huis.

Zoveel mensen, zoveel WoonWensen. BLG Wonen helpt bij het realiseren van die WoonWensen door samen met de betere onafhankelijke financieel adviseurs WoonAdvies te geven. Duurzaam advies dat verder gaat dan hypotheken, verzekeringen en spaarproducten. Dat maakt dat klanten van hun huis echt een thuis kunnen maken, in de wetenschap dat alles goed geregeld is. Nu en in de toekomst.”

Werken bij BLG Wonen

Bij BLG Wonen zijn onze Limburgse roots nog altijd voelbaar: persoonlijke aandacht voor elkaar speelt een belangrijke rol. Wil jij samen met ons werken aan het vervullen van de WoonWensen van de consument en daarbij de adviseur alle benodigde middelen aanreiken? Ben je collegiaal en flexibel? En houd je van attente dienstverlening? Past deze mentaliteit bij je en beschik je daarnaast over de benodigde capaciteiten? Dan nodigen wij je van harte uit bij BLG Wonen te solliciteren

Lees meer op de site van BLG Wonen

Zie ook

Duurzaamheid

Ronald McDonald Huizen besparen € ...

Margo de Kock, directeur Ronald McDonald Huis Maastricht: "We zijn ontzettend blij met het Energie Bespaar Advies voor het Ronald McDonald Huis Maastricht en Kindervallei Valkenburg. BLG Wonen heeft de benodigde werkzaamheden aan verwarmingsleidingen, cv-installaties, verlichting en airco laten doorvoeren. Door deze besparing kunnen we nog meer zieke kinderen en hun gezinnen helpen om in moeilijke tijden dicht bij elkaar te zijn in een warm en gastvrij huis."

linkedin

wie ken jij bij BLG Wonen?