SNS

Menselijker en normaler. Een bank met eenvoudige en begrijpelijke betaal-, spaar- en hypotheekproducten. Met producten die onze klanten een duidelijk voordeel bieden.

Wij zijn SNS. Wij kiezen. Heel bewust. Juist nu. SNS vindt dat bankieren echt anders kan. Beter. Normaler. We zijn een toegankelijke bank en staan klaar voor jou. We zijn de bank voor alle mensen die het gevoel hebben gekregen dat banken er meer voor zichzelf zijn geweest dan voor hen. Zo zijn we ooit begonnen en zo gaan we verder. We zijn een bank voor jou. Met eenvoudige en begrijpelijke betaal-, spaar- en hypotheekproducten. Met producten die onze klanten een duidelijk voordeel bieden.

Ton Timmerman, Directeur Klantenservice SNS: "Onze klanten verdienen dagelijks onze betrokkenheid, dus als ze contact met ons opnemen, via de telefoon, in de winkel, via social media of internet, dan streeft SNS ernaar om echt waarde toe te voegen aan dat contact. Ondernemen en altijd handelen in het belang van de klant is me met de paplepel ingegoten. Het klantgerichte denken komt sterk tot uiting in de visie van SNS en de ambitie om te laten zien dat bankieren echt anders kan. Menselijker en normaler. In gesprek gaan met en luisteren naar de klant, inspelen op hun behoefte, onze service en dienstverlening optimaliseren: daar maak ik mij dagelijks hard voor."

Patrick Kuijsters, Directeur Marketing & Online SNS: "Het is mijn drijfveer om met SNS het verschil te maken in het Nederlandse bankenlandschap. Ik zie het als mijn persoonlijke missie om ervoor te zorgen dat SNS een bank is die op ooghoogte staat met de klanten. Met daadkracht zoek ik naar oplossingen, zodat onze positionering kleur krijgt en onderscheidend blijft. Veel mensen hebben het gevoel dat banken er niet voor hen zijn, maar voor zichzelf. Juist voor hen willen we er zijn. Ook als daarvoor sommige niet normale bankgewoonten doorbroken moeten worden. Ik hoop dat mensen over een tijdje over SNS zeggen: hèhè, er gebeurt eindelijk wat in bankenland."

Ronald Pieters, Directeur Retail & Advies SNS: "SNS is een bank voor de gewone Nederlander. Een retailbank voor particulieren en kleine zelfstandigen. Waar andere banken zich met vestigingen terugtrekken opent SNS winkels. Met uiteindelijk 230 SNS Winkels hebben we een goede landelijke spreiding. Hiermee wordt het voor onze klanten nog gemakkelijker om persoonlijk contact met de bank te hebben en houden. We hebben SNS Winkels met adviseurs in loondienst en SNS Winkels van franchisenemers. We bieden eenvoudige producten die concreet voordeel opleveren voor onze klanten: gewoon goede betaal- en spaarrekeningen, verzekeringen en hypotheken. Een nuchtere bank. Zonder gedoe. Toegankelijk voor iedereen. Met onze ruim 1.600 collega’s en adviseurs in onze SNS Winkels geven we daar iedere dag weer invulling aan."

Lees meer op de website van SNS.