BLG Wonen

Een persoonlijke en deskundige hypotheekverstrekker die je begrijpt en met je meedenkt. Al ruim 65 jaar helpen wij mensen om te wonen zoals zij dat willen.

Bij BLG Wonen kijken we verder dan alleen de cijfers. Onze medewerkers zien geen nummers, maar mensen met dromen en wensen. We denken met klanten mee en kijken naar wat er wél mogelijk is.

We proberen altijd een oplossing op maat te vinden. Een oplossing voor nu, maar ook voor later. En als iets niet kan, zeggen we dat eerlijk. Samen met een netwerk van onafhankelijke adviseurs helpen we klanten bij het vinden van een passende hypotheek.

Frank Soede, directievoorzitter: “BLG Wonen gelooft dat het hebben van een woning een van de basisvoorwaarden voor geluk en welzijn is. Daarom gaan we onverminderd door met het sociale doel waarvoor we in 1954 zijn opgericht: elke Nederlander helpen bij het krijgen van een (t)huis.”

Werken bij BLG Wonen

Hoewel er ook veel collega’s in Utrecht werken, is het hoofdkantoor van BLG Wonen gevestigd in Geleen. De Limburgse roots zijn nog altijd voelbaar in ons bedrijf. Persoonlijke aandacht voor elkaar én voor de klant speelt een belangrijke rol. Past deze mentaliteit bij je en beschik je over de juiste capaciteiten? Dan nodigen wij je van harte uit bij BLG Wonen te solliciteren. Kom verder.

Lees meer op de site van BLG Wonen.