Werk je als zelfstandige? SNS en RegioBank helpen je ondernemen

Om als kleine ondernemer of zzp-er je ondernemersdroom waar te maken is soms meer geld nodig dan er beschikbaar is. Werkkapitaal voor de aankoop van een toonbank, om voorraden aan te vullen, een buffer om betalingstermijnen van facturen op te kunnen vangen, of zelfs een pand kopen voor de huisvesting van je groeiende bedrijf. Van de zakelijke doelgroep van de Volksbank heeft 40% zo’n investeringswens.

Producten van onszelf én van anderen
Bij onze merken SNS en RegioBank helpen we klanten met ondernemen. Dat doen we met producten van onszelf én nu ook met producten van anderen. Soms past ons eigen krediet niet, omdat klanten maar voor een korte tijd financiële ruimte willen in plaats van terugkerend, of omdat ze net gestart zijn. Dan willen we, vanuit de maatschappelijke rol die we ook in de zakelijke markt vervullen, hen graag alsnog verder helpen.

Even voorstellen: Voldaan
De Volksbank heeft op 29 augustus het contract getekend met onze nieuwe samenwerkingspartner: Voldaan. Voldaan is een betrouwbare partner naar wie we vanuit SNS of RegioBank klanten kunnen doorverwijzen voor een zakelijk krediet. Een partner die de wensen van 'onze' zelfstandigen begrijpt, die transparante dienstverlening biedt en die ook nog eens goed past bij de missie van de Volksbank; bankieren met de menselijke maat. In een pilot beoordeelden klanten onze gezamenlijke dienstverlening al met een 8,6. Een mooi begin!

Wat doet Voldaan?
Voldaan biedt Factoring aan. Factoring is een financieringsvorm en een alternatief voor een zakelijk krediet. Als ondernemer draag je je facturen over aan Voldaan en zij betalen je binnen 24 uur. Daardoor ben je niet afhankelijk van (lange) betalingstermijnen en heb je veel minder omkijken naar je debiteuren.

Ben je een zzp-er of kleine ondernemer en wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Kijk dan eens op de websites van SNS of RegioBank.

Op de foto hierboven zie je van links naar rechts de collega’s van de Volksbank en van Voldaan die betrokken zijn geweest bij de samenwerkingsovereenkomst: Dennis Karacan, Wiljan Janssen, Benjamin Westdorp (Voldaan), Tim Zoete (Voldaan), Martijn van Vlaanderen en Bauke Krist.

Actueel