De Volksbank logo de volksbank

SNS introduceert doelbeleggen

SNS introduceert per 11 april 2017 SNS Doelbeleggen: een overzichtelijke beleggingsrekening, met duurzame investeringen en ondersteunende rekenhulp. Klanten kunnen hiermee zelfstandig online beleggen in één van de vijf Duurzame Mixfondsen van ASN Beleggingsfondsen Beheer. De fondsen stimuleren bedrijven en overheden om rekening te houden met mens, dier en klimaat. Ook biedt deze rekening een rekenhulp, de Doelplanner, waarmee je altijd online kan zien wat je beleggingen waard zijn en of je nog op koers ligt. SNS Profiel Beleggen bieden we niet meer aan. Alle klanten met SNS Profiel Beleggen of SNS Basis Beleggen zetten we om naar SNS Doelbeleggen en zij ontvangen hierover een brief.

Meer inzicht en eenvoudiger aanbod

SNS biedt met SNS Doelbeleggen een eenvoudig fondsen aanbod met een specifiek profiel (zeer defensief, defensief, neutraal, offensief, zeer offensief). Daarnaast vindt SNS het belangrijk om klanten inzicht en overzicht te bieden. Met de Doelplanner kun je overzicht houden. Ook rekent de Doelplanner uit hoeveel je moet beleggen om je doelen te behalen.

ASN Duurzame Mixfondsen

ASN Duurzame Mixfondsen beleggen in ondernemingen die voldoen aan de duurzaamheidscriteria van ASN Bank. Vanuit de missie van de Volksbank om klimaatneutraal te zijn kiest SNS ervoor om duurzaamheid als uitgangspunt te nemen voor het beleggingsaanbod. De vijf ASN Duurzame mixfondsen worden actief beheerd waarbij de fondsmanager kiest uit bedrijven die voldoen aan de strenge criteria van het duurzaamheidsbeleid van ASN Bank.

Deel dit artikel

Actueel