De Volksbank logo de volksbank

Ronald McDonald Huizen besparen € 10.000 per jaar

BLG Wonen steunt twee Limburgse Ronald McDonald Huizen met het Energie Bespaar Advies. Daardoor kunnen zij nu duurzame voorzieningen en maatregelen aan verwarming, koeling en verlichting realiseren. En besparen de Huizen jaarlijks € 10.000,-.

Margo de Kock, directeur Ronald McDonald Huis Maastricht: "We zijn ontzettend blij met het Energie Bespaar Advies voor het Ronald McDonald Huis Maastricht en Kindervallei Valkenburg. BLG Wonen heeft de benodigde werkzaamheden aan verwarmingsleidingen, cv-installaties, verlichting en airco laten doorvoeren. Door deze besparing kunnen we nog meer zieke kinderen en hun gezinnen helpen om in moeilijke tijden dicht bij elkaar te zijn in een warm en gastvrij huis."

Rein Wispelweij overhandigt de Energie Bespaar Advies-cheque aan Margo de Kock

Energie Bespaar Advies

Rein Wispelweij, directeur van BLG Wonen, overhandigde een Energie Bespaar Advies-cheque. Wispelweij: “BLG Wonen gelooft dat het hebben van een woning een van de basisvoorwaarden voor geluk en welzijn is. Daarom streeft BLG Wonen naar een duurzame samenleving waarin ieder mens een woning heeft waar hij of zij zich thuis voelt. Ook de Ronald McDonald Huizen zetten zich vanuit hun overtuiging in om een veilig en warm thuis te bieden aan gezinnen met een ziek of gehandicapt kind. Om die reden, en natuurlijk vanwege onze Limburgse roots, ondersteunen we dit doel van harte met het Energie Bespaar Advies.”

Kosten besparen

“De praktijk laat zien dat de energierekening één van de hoogste kostenposten is als het gaat om woonlasten”, aldus Wispelweij. Door de twee Huizen te helpen kosten te besparen op energie, blijft er meer geld over voor andere woonwensen. Bovendien draagt het aanbrengen van energiebesparende maatregelen bij aan een hoger wooncomfort en aan een beter milieu.

Deel dit artikel

Actueel