De Volksbank logo de volksbank

Regenboogvlaggen en Canal Parade

Vieren dat je kan zijn wie je bent en mag houden van wie je wilt. Dat is de boodschap tijdens de week van de Pride. Omdat wij dit belangrijk vinden, wapperden afgelopen week diverse regenboogvlaggen bij onze kantoren in Den Haag, Den Bosch, Geleen en Utrecht. En ook tijdens de jaarlijkse Canal Parade in Amsterdam waren collega’s van de Volksbank aanwezig.

Boodschap vanuit al onze merken

Op zaterdag 3 augustus verzamelden collega’s – van zowel de Volksbank als ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank als SNS - zich langs de route op een boot in de Prinsengracht. Herkenbaar aan de polo’s met speciaal regenboog-logo keken ze enthousiast naar de stoet van maar liefst 80 boten en vierden ze met honderdduizenden feestgangers de zo belangrijke boodschap van tolerantie. Het was een fantastische dag!

Jezelf zijn bij de Volksbank

Binnen de Volksbank vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Niet alleen tijdens een feestweek. Door bewust stil te staan bij de boodschap willen we laten weten hoe wij erover denken bij de bank. Je haalt tenslotte het beste uit jezelf, als je jezelf kunt zijn en mag houden van wie je wilt. Ook werken bij de Volksbank?

Deel dit artikel

Actueel