Utrecht,
21
oktober
2021
|
10:54
Europe/Amsterdam

Isolatiecampagne van start op vernieuwd platform Woningverbeteraars

Samenvatting

Voor ons betekent duurzaam wonen, goed wonen. Daarom dat we samen met onze vier bankmerken en kennispartner Natuur & Milieu klanten motiveren om hun woning te verduurzamen. Dat doen we via ons vernieuwde online platform Woningverbeteraars. Met een gerichte isolatiecampagne leggen we nadruk op de urgentie van isoleren. Want elke seconde die je wacht lekken de euro's naar buiten en ligt je kat op de tocht. Dus waar wacht je op?

Gas geven op isolatie

De focus van de campagne is het isoleren van de spouwmuur - een doeltreffende en eenvoudige maatregel. Heb je al goede spouwmuurisolatie? Dan zijn er gelukkig nog opties te over met dak-, vloer-, bodem- en glasisolatie. Onze installatiepartij biedt €100 korting per isolatiemaatregel die dit jaar bij hen via Woningverbeteraars wordt aangevraagd. Meer informatie vind je hier.

 

Een slimme zet

“De aardgasprijs is de afgelopen maanden fors gestegen door een laag aanbod en een toegenomen energieverbruik", waarschuwt Linda van Dongen, programma manager Duurzaam Wonen. De hoge aardgasprijs maakt elektriciteit en warmte duurder. Ze vervolgt: “Door je huis te isoleren breng je de warmtevraag naar beneden. Dit kan je jaarlijks gemiddeld 190 tot 350 euro besparen.* Naast deze kostenbesparing breng je ook de uitstoot van je woning omlaag. Dit is goed voor het milieu en draagt voor de Volksbank bij aan ons doel om in 2030 klimaatneutraal te zijn."

*Bron Milieu Centraal, afhankelijk van type woning.

Lees verder over de voordelen van duurzaam wonen

Deel dit bericht

Laatste nieuws

Over de Volksbank N.V

De Volksbank is de organisatie achter ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS en de drijvende kracht op de achtergrond die vanuit menselijke behoeftes bancaire producten, processen en systemen ontwikkelt. Door te bankieren met de menselijke maat dragen wij samen bij aan een financieel gezond leven voor iedereen in Nederland. ASN Bank stimuleert duurzame vooruitgang, BLG Wonen zorgt dat goed wonen voor iedereen mogelijk is, RegioBank zet zich in voor leefbaarheid in de buurt en SNS vergroot de financiële weerbaarheid van mensen in Nederland. De Volksbank is gevestigd in Utrecht. Voor meer informatie: www.devolksbank.nl