De Volksbank logo de volksbank

De Volksbank partner van Nationale Duurzame Huizen Route

Voor de Volksbank betekent duurzaam wonen, goed wonen. Nu én in de toekomst. Een belangrijk onderdeel van duurzaam wonen is groen wonen. Wonen met gebruik van duurzame materialen en in een energiebesparende woning. Daarom zijn wij partner van de Nationale Duurzame Huizen Route.

500 persfoto 1 10000

Wie aan de slag wil om zijn huis comfortabel en energiezuinig te maken, kan veel leren van de meer dan 1.700 ervaringsverhalen op de Nationale Duurzame Huizen Route. Nieuw dit jaar zijn de videogesprekken. Van 7 november tot 15 december geven huiseigenaren en huurders uit alle delen van Nederland via videoverbinding uitleg over de duurzame maatregelen in hun woning. Deelnemen aan de Nationale Duurzame Huizen Route? Schrijf je nu in op de website.

Klimaatneutraal in 2030

De Volksbank streeft naar een volledig klimaatneutrale balans in 2030. Hoe we dit aanpakken, lees je hier. We willen dan ook een bijdrage leveren aan duurzame woningen voor particuliere wooneigenaren. Dit doen we als partner van de Nationale Duurzame Huizen Route, maar ook door te sturen op het verminderen van de CO2-uitstoot van onze hypotheekportefuille.

Deel dit artikel

Actueel