SNS Bank N.V.
SNS Bank N.V.
Financieel

SNS Bank neemt kennis van uitkomst EU-brede transparency exercise

SNS Bank N.V. (SNS Bank) heeft kennis genomen van de mededelingen die de European Banking Authority (EBA) en De Nederlandsche Bank (DNB) vandaag hebben gedaan ten aanzien van zowel de informatie over de EU-brede Transparency Exercise 2016 als het voldoen aan het besluit van de Raad van Toezicht van de EBA.

De uitkomst van de EU-brede transparency exercise zijn hier te downloaden.

Achtergrond EU-brede Transparency Exercise 2016

In de vergadering van 20 april 2016 heeft de Raad van Toezicht van de EBA besloten in 2016 een transparency exercise uit te voeren. Vanaf dit jaar zal deze exercitie periodiek op jaarlijkse basis worden uitgevoerd. De uitkomst zal op hetzelfde moment worden gepubliceerd als de Risk Assessment Report (RAR). De jaarlijkse transparency exercise zal qua rapportagekader alleen op COREP/FINREP gegevens worden gebaseerd om een voldoende en passend niveau van informatie aan marktdeelnemers te waarborgen.

De meeste templates werden centraal ingevuld door de EBA en daarna ter controle naar de banken en toezichthouders verzonden. De banken werden in de gelegenheid gesteld geconstateerde fouten te herstellen en de juiste gegevens via de reguliere COREP/FINREP-rapportagekanalen opnieuw in te dienen.

Bijlagen

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Hilbert Bredemeijer

Woordvoerder

Jascha Hagendoorn

Woordvoerder

Jacob Bosscha

Investor Relations

Kagan Köktas

Investor Relations

Zie ook

SNS Bank rapporteert over het eerste halfjaar 2016 een nettoresultaat van € 181 miljoen

Financieel

De halfjaarcijfers over 2016 zijn donderdag 25 augustus gepresenteerd. SNS Bank ...

De Volksbank: bankieren met de menselijke maat

Onze toekomst

De naam van SNS Bank N.V. wijzigt per 1 januari 2017 in de Volksbank N.V. (de Vo...