SNS Bank N.V.
SNS Bank N.V.
Innovatie

Innovaties getest in Store of the Future

In de ‘Store of the Future’ testen bedrijven nieuwe uitvindingen direct op hun klanten

Dinsdag 23 juni opende de Store of the Future haar deuren in Winkelcentrum New Babylon in Den Haag. SNS doet ook mee en één van de innovaties die zij gaat testen in het ‘laboratorium’ is de beacon-technologie.

Innovaties getest in Store of the Future

Met de beacon technologie kunnen klanten in de buurt van een SNS Winkel een begroeting op hun smartphone ontvangen. Maar ook specifieke productinformatie of promoties. Daarnaast wordt het zogenoemde ‘digital signage’ getest, het principe om klanten met digitale reclameborden te verleiden de winkel binnen te stappen. Dit wordt nu ook al toegepast bij de pop-up store op Rotterdam CS.

Proeftuin voor merken

Naast SNS hebben winkelketens als HEMA, Van Haren en Perry ook een plek in deze bijzondere ‘proeftuin’. Het project gaat een jaar duren. SNS doet mee omdat het een mooie manier is om te innoveren én zich te profileren bij haar (nieuwe) klanten.

De ‘Store of the Future’ is elke dag open van 10.00 uur tot 19.00 uur. Laat je inspireren en kom langs in Den Haag.

Zie ook

Financiele weerbaarheid

De Volksbank stimuleert sparen

In een op 13 april verschenen rapport maakt het Nibud bekend dat 2,5 miljoen huishoudens in Nederland te weinig spaargeld hebben en daarmee een risico lopen op financiële problemen. Deze ontstaan wanneer er geen potje voor onvoorziene uitgaven is, zoals een autoreparatie, ziektekosten, etc. Sparen moet volgens het Nibud voor Nederlanders een gewoonte worden en de samenleving moet daarom meer inzetten op het stimuleren van ongemerkt sparen.

Nut

Banken introduceren Payconiq

Vandaag kondigen de banken ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, RegioBank en SNS aan te gaan samenwerken om betaalinitiatief Payconiq deze zomer in Nederland te introduceren. Payconiq is een nieuwe mobiele betaaldienst waarmee via één app direct online, onderweg en onderling betaald kan worden. De introductie volgt na een succesvolle pilot en uitrol in België, waar de banken ING, KBC, CBC en Belfius het platform ondersteunen.