SNS Bank N.V.
SNS Bank N.V.
Innovatie

Innovaties getest in Store of the Future

In de ‘Store of the Future’ testen bedrijven nieuwe uitvindingen direct op hun klanten

Dinsdag 23 juni opende de Store of the Future haar deuren in Winkelcentrum New Babylon in Den Haag. SNS doet ook mee en één van de innovaties die zij gaat testen in het ‘laboratorium’ is de beacon-technologie.

Innovaties getest in Store of the Future

Met de beacon technologie kunnen klanten in de buurt van een SNS Winkel een begroeting op hun smartphone ontvangen. Maar ook specifieke productinformatie of promoties. Daarnaast wordt het zogenoemde ‘digital signage’ getest, het principe om klanten met digitale reclameborden te verleiden de winkel binnen te stappen. Dit wordt nu ook al toegepast bij de pop-up store op Rotterdam CS.

Proeftuin voor merken

Naast SNS hebben winkelketens als HEMA, Van Haren en Perry ook een plek in deze bijzondere ‘proeftuin’. Het project gaat een jaar duren. SNS doet mee omdat het een mooie manier is om te innoveren én zich te profileren bij haar (nieuwe) klanten.

De ‘Store of the Future’ is elke dag open van 10.00 uur tot 19.00 uur. Laat je inspireren en kom langs in Den Haag.

Zie ook

Hypotheek

Een verantwoorde hypotheek voor zzp’ers

Vanaf 1 december 2016 kunnen zzp’ers al na twaalf maanden zelfstandigheid een hypotheek onder Nationale Hypotheek Garantie (NHG) afsluiten bij BLG Wonen, RegioBank en SNS. Voorheen moesten zij drie jaar actief zijn als zelfstandige. Met dit initiatief maakt het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) een veilige en verantwoorde financiering met de zekerheid van NHG beter en sneller toegankelijk voor zzp’ers. SNS Bank N.V. is hier als partner bij betrokken.

Nut

Banken voeren IBAN-Naam Check in

Om hun klanten nog beter te bedienen, voeren Nederlandse banken in de loop van 2017 de IBAN-Naam Check in. Deze innovatieve dienst controleert bij internetbankieren en mobiel bankieren de naam van de begunstigde die door de klant wordt ingevoerd bij een overboeking. De check helpt bankklanten om zichzelf te beschermen tegen fraude met rekeningnummers en om verkeerde overboekingen te voorkomen.