Sl!m

Sl!m is een bèta-app bedoeld voor een selecte groep klanten van ASN Bank, RegioBank en SNS. Als gebruiker test en review je regelmatig de nieuwste ideeën in 'Bèta'. Dat betekent dat ze al werken, maar nog niet uit ontwikkeld zijn.

De beta-app wordt door een aantal collega's al even getest. Nu testen ook onze klanten mee. Dat we dat vanuit de Volksbank via een app doen, is vrij bijzonder binnen de financiële sector. In deze vorm en op deze schaal is dat nog niet eerder gedaan. Het stelt ons in staat om nieuwe innovaties sneller bij klanten te toetsen en op basis daarvan door te ontwikkelen. Werkt een nieuwe functie zoals het hoort? Dan komt het in de Mobiel Bankieren app. Precies! Bankieren met de menselijke maat.

Innoveren met de menselijke maat
De Volksbank wil innoveren op een manier die bijdraagt aan onze missie bankieren met de menselijke maat: we willen er zijn voor mensen, in goede en in slechte tijden. We richten ons op het vergroten van duurzaamheid en financiële weerbaarheid. Op het gebied van innovatie ontwikkelen we hiervoor oplossingen die onze klanten verder helpen. Dat doen we bijvoorbeeld via hackathons, onze bèta bankieren app en andere praktische tools.

Download Sl!m
Sl!m is een gezamenlijk initiatief voor én van klanten van ASN Bank, RegioBank en SNS, allen onderdeel van de Volksbank. Je kunt Sl!m downloaden en installeren in de app stores van de Volksbank via onderstaande links:

Download in App Store
Download in Google Playstore