Aflossingsblij

Veel mensen met een aflossingsvrije hypotheek weten niet dat ze deze moeten aflossen aan het eind van de looptijd. Door op tijd inzicht te krijgen in hun situatie aan het eind van de looptijd van hun hypotheek en eventueel maatregelen te nemen, kunnen mogelijke problemen in de toekomst worden voorkomen.

Campagne
De Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) start uit naam van alle banken in Nederland op 1 oktober een bewustwordingscampagne. De campagne doet een oproep aan huiseigenaren met een aflossingsvrije hypotheek om in actie te komen en hun persoonlijke situatie goed te bekijken. Zodat zij ook in de toekomst rustig kunnen blijven wonen en dus 'Aflossingsblij' zijn.

Financieel weerbaar
Als Volksbank vinden we het belangrijk dat de klanten van onze merken rustig kunnen blijven wonen en dat ze financieel weerbaar zijn. Dit doen we doen door ze inzicht te geven in de toekomstige betaalbaarheid van hun aflossingsvrije hypotheek. Dat inzicht kan een klant nu makkelijk krijgen door de tool in te vulllen. Maar hoe zit het ook alweer met aflossingsvrije hypotheken? We leggen het je in de video uit.

Video niet beschikbaar

Je kunt deze video alleen op onze website bekijken als je de cookies hebt geaccepteerd. Of bekijk de video op YouTube
Of kijk deze video op youtube.com


Online tool

Om onze klanten te helpen, is een speciale online tool per merk ontwikkeld die te benaderen is via de websites van: SNS, RegioBank en BLG Wonen. De uitkomst van de tool laat klanten snel zien hoe zij ervoor staan en welke stappen zij eventueel kunnen ondernemen om hun aflossingsvrije hypotheek op de einddatum af te kunnen lossen. Klanten kunnen de tool zelf invullen of dit samen met de adviseur doen.