Overweegt u om naar een andere bank over te stappen?

De afgelopen dagen verhuisden veel klanten naar één van onze bankmerken. Overweegt u ook een overstap naar een bank die met de menselijke maat bankiert? Maak kennis met de merken van de Volksbank.

ASN Bank

Met geld kun je veel invloed uitoefenen om de wereld mooier te maken. Voor onszelf en voor volgende generaties. Dus hoe meer mensen zich aansluiten bij ASN Bank, hoe sterker we staan voor een mooiere wereld.

Stap over naar ASN Bank

SNS

De oudste uit onze familie van bankmerken. Ergens in 1817 startte onze verre voorvader met een kluis en een spaarbankboekje. Om mensen financieel slimmer te maken. Ruim 200 jaar later doen we dat nog steeds. Nu met heldere taal, simpele producten en slimme apps.

Stap over naar SNS

RegioBank

Als u waarde hecht aan een bank dichtbij u in de buurt dan is de RegioBank waarschijnlijk uw bank. Te vinden in dorpen en kleine steden. U kunt er naar binnen lopen voor advies.

Stap over naar RegioBank

Familie van banken

De Volksbank is de moedermaatschappij van vier oer-Nederlandse banken: ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS. We zijn op dit moment nog in handen van de Nederlandse staat maar we zijn van plan om zelfstandig, als familie van banken verder te gaan.