De Volksbank logo de volksbank

Duurzaam investeren en beleggen voor een beter klimaat

Ontdek hoe we dat doen

‘Veilig Bankieren – Herken jij de oplichter?’

Lees meer over deze online training

Strategie 2021-2025: Van belofte naar impact

Lees meer over onze nieuwe strategie

We maken het waar

 • Financieel onbezorgd

  Eurowijs: 7,5 jaar

  Het is belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd goed leren omgaan met geld. Met het gratis lesmateriaal van Eurowijs en De Eurowijs gastlessen vergroten we al 7,5 jaar de vaardigheden van schoolkinderen in het basis- middelbaar én speciaal onderwijs.

  Lees meer
 • Duurzaam

  Klimaatneutraal in 2030

  Een duurzame bank zijn; wij praten er niet alleen over, maar zetten alles op alles voor een volledig klimaatneutrale balans in 2030. Dat betekent dat we evenveel CO2 vermijden als uitstoten. ASN Bank doet dat nu al, dus we weten dat het kán.

  Lees meer
 • Financieel onbezorgd

  Hulp als het even tegenzit

  Wij vinden het belangrijk dat de klanten van onze bankmerken, en de mensen om hen heen, stevig in hun schoenen staan en financieel onbezorgd zijn. En dus doen we er veel aan om hun financiële vaardigheden, bezorgdheid en positie te verbeteren. Zo werken we niet met incassobureaus maar helpen we klanten met een betaalachterstand op hun hypotheek, bijvoorbeeld met een budgetcoach.

  Lees meer

Nieuws

Word jij onze nieuwe collega?

Werk bij de Volksbank aan jouw toekomst en die van de maatschappij. Vanuit je eigen expertise, zoals Software Development, Marketing of Risk, maak jij het verschil voor onze klanten.

Bekijk onze vacatures